Thema Water

jun 14, 2024

Jules had maandag een zwembad mee, want hij was in het weekend gaan zwemmen. Hij wou graag opnieuw zwemmen en was met zijn kleren in het zwembad gaan zitten. Al snel zeiden de vriendjes dat dit niet kon. Gelukkige had de juf een zak mee met allerlei spullen om te zwemmen. Sommige spulletjes waren wel te groot voor Jules, daar mochten wij dan mee in de poppenhoek spelen.

We keken eens welke materialen konden drijven en welke zonken. Dat vonden we wel een beetje gek. We mochten in de waterbak spelen, eendjes vissen. We mochten ook met de visjes spelen en gingen gaan ‘zwemmen’ in de poppenhoek.

We hebben ook afdrukken gemaakt van zeepbellen. We waren allemaal super enthousiast om te komen knutselen. Het was wel niet zo makkelijk. We moesten in een rietje blazen. Sommige vriendjes hebben eens aan het rietje gezogen, waardoor ze wat zeepsop binnen hadden. Dat was niet zo lekker.

Op donderdag was het sportdag. Een hele voormiddag mochten we sporten. Meeste Frank had een fietsparcours voor ons klaargelegd. We mochten spelen met een supergrote bal en moesten supersnel lichtje aantikken. Het hoogtepunt van de voormiddag waren de springkastelen. Dat vonden we super leuk