Thema Sint en Piet

dec 13, 2022

Dinsdag 29/11 kwamen we in de klas en vonden we zwarte handen op onze tafels en banken. Er lag ook iemand te snurken in de poppenhoek. Heel voorzichtig gingen we eens een kijkje nemen…. Het was Roet Piet die lag te slapen. Hij kwam deze week bij ons logeren en had allerlei spelletjes meegebracht.

Hij had verkleedkleren meegebracht van Sint en Piet. In de poppenhoek stond ook een schoorsteen waar we snoepjes en cadeautjes mochten doorgooien. In de klas stond ook een boot waar we in konden zitten net als Sint en Piet.

Op woensdag 30/11 kwamen twee juffen op bezoek om de voorstelling DOEKIE te geven. Ze hadden een hele grote doos mee gebracht vol doeken. Wat hadden we plezier.

Op Maandag 5.12 zette we onze schoen in de klas. En tot onze verbazing waren de volgende dag alle wortels uit de schoenen weg. De Sint en Piet waren langs geweest. Een beetje later mochten we ze ook in het echt ontmoeten. Wat vonden we dat spannend.

De Sint bracht ook cadeau’tjes. We kregen papflessen en een koffiemachine om in de poppenhoek mee te spelen. We kregen ook een knikkerbaan, een aanvulling op onze playmags en boerderij-tegels van Mepz. De rest van de week mochten we nog met het nieuwe speelgoed spelen.

Dank u wel Sint en Piet! Tot volgend jaar!