Op 1 september startte een nieuw avontuur voor ons. We gingen voor het eerst naar school. Het was een beetje een gekke start. Mama en papa mochten niet met ons mee tot aan de klas. We moesten afscheid nemen aan de poort, maar gelukkig stond Juf Deborah al op ons te wachten op de speelplaats. Samen met vier vriendjes maakten we kennis met Jules, de juf en de klas. We schilderen een boekentas en kleefden er een fles, brooddoos, appel en melkje in.

Samen met Jules ontdekten we wat er allemaal in onze boekentas zit en hoe we ze moeten leegmaken. Alles moet in de juiste bak. Gelukkig dat juf en de kindjes er waren om te helpen, want Jules was af en toe verkeerd.

We speelden in de verschillende hoeken van de klas. We reden met de auto’s van de garage, maakten torens met blokken en er werd allerlei lekkers klaar gemaakt in de poppenhoek. Af en toe werd er ook naar mama of papa ‘gebeld’ met de telefoon in de poppenhoek om te vertellen hoe het in de klas was.

We turnden voor de eerste keer, deden mee met schrijfdans. We gingen eens in de klas van Juf Soo Jin spelen en nog zoveel meer. Wat was het een leuke week !

Hieronder kan je a.d.h.v. de foto’s ontdekken hoe een dagje in onze klas verloopt.

Geef een reactie