Thema Kerst

dec 23, 2022

Jules was maandag 12/12 wat verdrietig. Hij wou een kerstboom in de klas zoals op de foto. Samen met de vriendjes zijn we dan buiten op zoek gegaan naar een kerstboom. De meeste bomen op school hadden geen groene naalden zoals een kerstboom of waren veel te groot. Maar uiteindelijk vonden we toch een kerstboom die net groot genoeg was voor in de klas.

Op dinsdag versierde we de kerstboom met ballen, lichtjes en slingers. Ook in de poppenhoek en ontdektafel mochten we kleine kerstbomen versieren. We knutselden een nieuwjaarsbrief voor mama en papa en oefenden ons versje.

Juf had een gekke kerstmuts meegebracht. Hij danste en maakten muziek. Dat vonden we wel grappig. Sommige vriendjes durfden het zelf al op hun hoofd zetten. We dansten mee met de muts. We maakten ook muziek met kerstbelletjes, mochten magnetische balletjes zoeken in de rijst, en nog zoveel meer…

Vrijdag 23/12 sloten we het thema af met een kerstfeestje. We dansten de gekke kerstman dans en kregen een beetje popcorn. Wat vonden we dat leuk.

Prettige vakantie en fijne feesten.