Thema Anna gaat slapen

nov 24, 2023

De afgelopen twee weken kwamen er een aantal vriendjes van de klas van Juf Hanane in onze klas spelen. In het begin vonden we dat een beetje gek. Maar als snel werden een aantal kapoenen dikke vrienden. Jules had het afgelopen week wat moeilijk met wakker worden. Vaak lag hij nog te slapen als we in de klas kwamen. We kregen hem soms maar niet wakker.

We keken naar wat Jules van activiteiten doet als de zon schijnt en als het donker is. We zochten een deken voor Jules, die net groot genoeg was voor hem. We ontbeten ook allemaal samen op school.

Op dinsdag 21/11 had Jules een zak mee vol lichtjes. We keken eerst naar hoe we de lichtjes aan en uit konden doen. Daarna mochten we ermee spelen in de klas. We poetsten ook samen met Jules onze tanden.

We legde de popjes te slapen in het poppenhuis. We mochten wolkjes en sterren uit de plasticine prikken. Juf had ook een bak mee met kleine bolletjes. Ze deed er water bij en plots waar de bolletjes groter geworden en konden we ermee spelen. Dat vonden we een beetje gek.

We maakten een lampje voor Jules, regen sterretjes op de pijpenragers, zochten het juiste dekentje voor Jules en nog zoveel meer… We sloten het thema af met een pyjama-feest. Wat was dat leuk.