Thema Anna gaat slapen

nov 25, 2022

Op maandag 14/11 kwamen we in de klas en was Jules nog aan het slapen. We kregen hem maar niet wakker. Toen hij eindelijk wakker was, deden we zijn kleren aan en dansten we de ‘ochtendgymnastiek’ van Samson en Gert. Nu was Jules goed wakker. We haalden die dag ook onze mooiste glimlach uit de kast voor de fotograaf.

We keken naar wat Jules van activiteiten doet als de zon schijnt en als het donker is. We zochten een deken voor Jules, die net groot genoeg was voor hem. Op maandag 21/11 had Jules een zak mee vol lichtjes. We keken eerst naar hoe we de lichtjes aan en uit konden doen. Daarna mochten we ermee spelen in de klas. We poetsten ook samen met Jules onze tanden.

We legde de popjes te slapen in het poppenhuis. We mochten wolkjes en sterren uit de plasticine prikken. Juf had ook een bak mee met kleine bolletjes. Ze deed er water bij en plots waar de bolletjes groter geworden en konden we ermee spelen. Dat vonden we een beetje gek.

We maakten een lampje voor Jules, regen sterretjes op de pijpenragers, zochten het juiste dekentje voor Jules en nog zoveel meer… We sloten het thema af met een pyjama-feest. Wat was dat leuk.