De afgelopen week werkten we rond thema vakantie. Jules had fototoestellen mee gebracht. Zo konden de vriendjes foto’s trekken als ze gingen ‘zwemmen’ met de poppen of een ijsje gingen gaan eten. We mochten ook ijsjes versieren met steeknagels. En in de ontdekbak deze week zat zand. We maakten taartjes, vulden onze emmers en verstopten de schelpjes in het zand. Wat hadden we plezier.

Op woensdag gingen we eens spelen in onze klas van volgend schooljaar. Dat vonden we toch even spannend. Een aantal van onze vriendjes namen een kijkje in de klas van juf Lieve & Dagmar. En het andere deel van de klas nam een kijkje in de klas van juf Jessica. De vriendjes mochten ook al hun symbooltje kiezen. Op vrijdag kwamen er  verschillende springkastelen bij ons op school. De hele voormiddag liepen de vriendjes van het ene springkasteel naar het andere om te gaan springen. Wat vonden we het leuk. Op maandag mochten we een ijsje eten. Sommige vriendjes vonden dat het ijsje heel erg koud was, maar ze vonden het wel allemaal super lekker. Dank u wel aan de papa van Alice (3KN) voor het leveren van de ijsjes.

We vierden deze week ook de verjaardag van Fiona, Harold, Stephanie en Eliza. Het was nog een drukke, leuke laatste week.

Prettige vakantie !

Geef een reactie