Maandag 2/03 had Jules reuzehonger. Hij maakte een boterham met choco, kaas, confituur, hesp. Dat wouden wij ook wel eens proeven. We vonden het wel lekker en vroegen zelf om nog een stukje. Maar Jules die vond het zelf niet zo lekker.  We keken ook wat gezond en ongezond was. Dat was niet zo makkelijk. Een aantal dingen zoals koekjes en snoepjes, waren tot verassing van de kinderen, niet zo goed voor ons.

Op woensdag 4/03 aten we een gezond ontbijt. Dat vonden we lekker. Op vrijdag 6/03 maakten we courgettesoep. We hielpen de juf de courgettes te snijden. Dat was nog niet zo makkelijk. Als alles in de pot zat, deden we er water bij en een bouillonblokje. Daarna moesten we even wachten, want de soep moest koken. Eenmaal de soep klaar was, hebben we ze nog even gemixt. Daarna mochten we eindelijk proeven. De soep was super lekker. Sommige vriendjes hebben wel vijf bekers gedronken.

Maandag 9/03 had Jules van alles bij dat we moeten proeven. De chips, chocolade en appel vonden we wel lekker. De citroen en de pompelmoes viel minder in de smaak. De dag erna mochten we nog eens proeven, maar deze keer met onze oogjes dicht. Juf stak iets in onze mond en wij moesten zeggen wat het was. De vriendjes konden dit nog redelijk goed.

We mochten schilderen met een lepel, vork en mes. Dat was een beetje gek. We sorteerden ook het bestek en de borden op kleur. Vrijdag 13/03 vierden we feest voor Lea en bakten we ook koekjes. Wat vonden we dat leuk.

Geef een reactie