Maandag 15/11 was Jules heel moe. Hij wou maar niet opstaan. Om hem wakker te maken, dansten we samen de ochtendgymnastiek. Nu was Jules wel wakker.  Juf vertelde het verhaal van Anna gaat slapen.  We keken ook naar wat Jules doet als het zonnetje schijnt (licht is) en wat hij doet als de maan er is (donker is). We poetsten ook onze tanden in de klas.

Op vrijdag 19/11 kwamen de vriendjes van Juf Soo Jin bij ons in de klas spelen. Jules was die dag ook  zijn deken kwijt. We keken welk deken net groot genoeg was voor zijn bedje. We keken ook met hoeveel kindjes we onder het deken konden slapen. We ontbeten die dag samen met de vriendjes van de klas. Sommige hadden een boterham met choco of confituur mee, andere hadden ontbijtgranen mee.  Wat was het lekker!

Soms is Jules wat bang in het donker. Hij had dan ook allerlei lichtjes meegebracht. De grote lichten van onze klas bleven uit, zodat we met de kleine lichten konden spelen. Wat hadden we veel plezier. We maakten ook voor Jules een lampje zodat hij niet meer bang hoefde te zijn.

Op woensdag 24/11 had Jules een groot wit scherm mee. Achter het scherm was een groot licht. Juf deed het aan en plots zagen we Jules zijn schaduw op het doek. Wat vonden we dat grappig. Op vrijdag 26/11 hielden we een pyjama feest in de klas. We dansten met onze lichtjes in het donker. Wat was dat leuk!

Geef een reactie